Istoria firmei WERMA cuprinde peste 40 de ani de cercetare si productie de sisteme de semnalizare optica si acustica. WERMA crede ca tehnologia de semnalizare este deasupra tuturor tehnologiilor de siguranta - pentru oameni si masini. Progresele in domeniul automatizarilor conduc la importanta crescanda a tehnologiilor de siguranta, si deci a sistemelor de semnalizare optica si acustica. WERMA a sustinut ritmul inovatiilor in raport cu concurenta si puteti fi siguri ca este si va fi unul dintre prroducatorii de varf de pe piata.
        Dezvoltarea si productia elementelor de semnalizare electronice are o importanta speciala pentru WERMA. Procesele automate necesita sisteme de supraveghere complexe. Echipamentele de semnalizare trebuie sa fie capabile pentru comunicatii si integrate fara probleme in diverse tipuri de magistrale de comunicatie. WERMA a dezvoltat sisteme de supraveghere pentru aceste aplicatii, mai ales unde constructia modulara permite cele mai diverse combinatii.
        In ultimii ani, WERMA a cunoscut o dezvoltare continua. Acest succes poate fi atribuit mai multor factori, in principal sistemului de standarde de calitate si certificarii DIN EN ISO 9001. Marea profunzime a productiei implica in principal responsabilitatea pentru calitatea produselor. WERMA isi produce in ateliere proprii matritele, sculele, echipamentul de prelucrare, partea de robotica pentru circuite imprimate si liniile de asamblare pentru produsele finite. Acestea imbina marea flexibilitate si adaptabilitate la cererile clientilor cu puterea de a fi un partener de nadejde in prezent si in viitor.
 
    Sisteme de semnalizare KombiSIGN tip turn.

    Se pot realiza sisteme de semnalizare optica/acustica cu pana la 5 trepte (etaje) de diverse culori si tipuri de semnalizare (continua, intermitenta, flash, girofar) cu tensiuni de alimentare intre 12...230V ca/cc.
    Cateva din avantajele seriei KombiSIGN :

  • montare rapida a elementelor de semnalizare;
  • Schimbare rapida a elementelor defecte;
  • nu este nevoie de personal calificat pentru schimbarea unui bec;
  • flexibilitate a combinatiilor de elemente de semnalizare.
  • o foarte mare varietate de combinatii;
  • grad de protectie ridicat pana la IP54;
  • se pot livra elemente de semnalizare cu LED-uri pentru o durata f. mare de functionare (50.000 ore).
  • se livreaza in trei tipodimensiuni - diametre de 70, 52 si 35 mm.

    Sisteme de semnalizare optica.

    Aici sunt prezentate elemente de semnalizare optice pentru diverse aplicatii, de la semnalizari industriale pana la elemente de semnalizare pentru diverse centrale de alarmare (incendiu, antiefractie etc.).
    Sunt prezente elemente de diferite dimensiuni si tip de montaj (aplicat pe perete orizontal sau vertical, pe tub de fixare, cu sistem de fixare laterala), cu semnalizare prin lumina permanenta, lumina intermitenta, semnal flash simplu sau dublu, girofar.
    Toate elementele de semnalizare au grad de protectie intre IP54 si IP65, domeniul temperaturilor de lucru intre -30/-20 si +50/+60 grade Celsius.
    Bazele de montaj ale aparatelor sunt executate din diverse materiale precum ABS, poliamida sau aluminiu, iar elementele transparente din policarbonat.

    Display-uri tip InfoLED.

    Sunt confectionate din sisteme de matrici de LED-uri cu pana la 448 elemente luminiscente de putere mare. 
    Sunt prezente in varianta standard (STOP / sageata stanga / sageata dreapta) sau in varianta programabila cu pana la maximum 255 simboluri diferite. Culorile pentru varianta programabila sunt rosu, verde sau galben.
    Carcasa este executata din poliamida sau aluminiu, iar ecranul de protectie al LED-urilor este din policarbonat. Gradul de protectie asigurat este de IP 65.

    Sisteme de semnalizare optico-acustica.

    Sunt combinatii intre sistemele de semnalizare optice prezentate mai sus si sistemele de semnalizare acustice care sunt prezentate mai jos.
    Sunt incluse elementele acustice necesare familiei KombiSIGN si alte combinatii optico-acustice, incluzand cele cu lumina continua, tip flash, cu buzzer electronic sau cu hupa.
    Pentru majoritatea sistemelor alimentarile partilor optica si acustica pot fi facute separat, in functie de cerintele aplicatiilor finale.

    Sisteme de semnalizare acustice.

    Sunt prezentate diverse sisteme tip buzzer electronic, hupa, clopotel sau sirena cu motor.
    Pentru diversele tipuri de sonerii se pot obtina pana la 8 tonuri diferite, cu semnal continuu sau pulsatoriu, la tensiuni de alimentare intre 12 si 23V ca/cc, si o intensitate sonora intre 75 si 110 dB.
    Se poate asigura un grad de protectie de la IP 33 la IP 66, in carcase de ABS, poliamida sau aluminiu, la temperaturi de lucru intre -25 si 70 grade Celsius.

    Sisteme pentru medii EEx.

    Aici sunt cuprinse o mare parte din sistemele prezentate mai sus, dar construite in carcase de tip special, cu aplicatii pentru locurile care prezinta atmosfera cu pericol potential de explozie (medii miniere, rafinarii etc.).

            Pentru orice informatii suplimentare fata de gama de produse a firmei WERMA va rugam sa
ne contactati laoffice@alisan.ro  sau la telefon/fax : 01-232.35.61, 01-232.91.23.