Firma VERGOKAN, care a fost infiintata in 1978, se autodefineste ca fiind de specialitate in productia de trasee de cabluri si este de mai mult timp una dintre companiile de marca din piata europeana. Serviciile neechivalate si calitatea de prima marca fac din VERGOKAN liderul pietei belgiene in sisteme de trasee de cabluri.
        VERGOKAN are doua sucursale cu care lucreaza :

        Firma VERGOKAN este in piata traseelor de cabluri de peste 20 de ani si multumita experientei castigate s-a extins tinzand spre a deveni specialista in productia de paturi de cabluri, sisteme de trasee tip scara, sisteme de fixare si trasee de cabluri sub pardoseala.
        Clientul este factorul pivotant in organizarea interna a firmei. Reprezentantele si agentii de vanzari asigura clientul ca va primi serviciul asteptat, cat timp VERGOKAN este motivata tot timpul de aceeasi dorinta : de a promova servicii si calitate excelente.
 
 

    Paturi de cable.

    Sunt prezentate paturi de cable de diverse dimensiuni si cu diverse tipuri de perforatii, inclusiv elemente de interconexiuni (coturi, sisteme de fixare), partitionari si capace, dupa cum urmeaza :

 • tip KBSI 60, cu capete telescopice si perforatii alternative, inalte de 60mm, cu latimea intre 75 si 600mm, din tabla de otel zincat cu grosime intre 0,8 si 1,25 mm. Se livreaza la lungimi de 3 sau 6 m.
 • tip KBS, cu perforatii alternative, inalte de 35 sau 60mm, cu latimea intre 75 si 600mm, din tabla de otel zincat cu grosime intre 0,8 si 1,25mm. Se livreaza la lungimi de 3m. La cerere se pot confectiona din tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune.
 • tip KB, cu perforatii liniare, inalte de 35, 60, 85 si 110mm, cu latimea intre 50 si 600mm, din tabla de otel zincat de 0,8, 1, 1,25 si 1,5mm. Se livreaza la lungimi de 3m. La cerere se pot confectiona din tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune.
 • tip KG, cu suprafata neteda (fara perforatii), inalte de 35, 60, 85 si 110mm, cu latimea intre 75 si 600mm, din tabla de otel zincat de 1, 1,25 si 1,5mm. Se livreaza la lungimi de 3m. La cerere se pot confectiona si din tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune.

    Paturi de cable din sarma, tip VF.

    Sunt confectionate din sarma de otel cromata cu diametrul de 4,5mm, cu inaltimi de 35, 60, 85 si 110mm si latimi intre 50 si 550mm. Se livreaza la lungimi de 3m. La cerere se pot livra si din sirma de otel galvanizata pentru rezistenta mare la coroziune. Se livreaza de asemenea si elementele de conexiuni intre paturi si elementele de fixare.


    Paturi de cable tip scara.

    Sunt prezente urmatoarele tipuri constructive, la care se adauga elementele de conexiune, fixare si montaj :

 • tip KL, inalte de 60, 85 sau 110mm, cu peretii laterali din profil L perforat, traversele fiind profil C, sudate din 300 in 300 mm, cu latimi intre 200 si 600mm, materialul fiind tabla zincata. Se livreaza la lungimi de 3m. La cerere se pot livra din tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune.
 • tip KL DAVID, inalte de 60mm, cu peretii laterali tubulari, traversele sunt din pofil C, sudate din 250 in 250mm, cu latimi intre 200 si 600mm, materialul fiind tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune. Se livreaza la lungimi de 3 sau 6m. La cerere se pot livra din tabla acoperita cu rasini epoxidice, cu diverse culori.
 • tip KLI, inalte de 60mm, cu pereti laterali tubulari si traverse tubulare sudate din 250 in 250mm, cu latimi intre 200 si 600mm, materialul fiind tabla zincata sau tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune. Se livreaza la lungimi de 6m. La cerere se pot livra din tabla acoperita cu rasini epoxidice, cu diverse culori.
 • tip KLI SAMSON, inalte de 125mm, cu pereti laterali tublari si traverse su sectiune circulara, sudate din 250 in 250mm, cu latimi intre 200 si 600mm, materialul fiind tabla galvanizata cu rezistenta mare la coroziune. Se livreaza la lungimi de 6m. La cerere se pot livra din tabla acoperita cu rasini epoxidice, cu diverse culori.

    Sisteme de montaj.

    Montajul paturilor de cable se poate face suspendat, pe plafon drept sau oblic sau pe perete, VERGOKAN punand la dispozitie toate accesoriile necesare, de la suruburi si saibe pana la montanti si tiranti. Sistemele se diferentiaza prin greutatile admisibile, fiind patru tipuri principale : categoria usoara (max. 90 kg/suport), categoria medie (max 150 kg/suport), categoria grea (max. 350 kg/suport) si categoria foarte grea (max. 750 kg/suport). Suportii au dimensiunile compatibile cu ale paturilor de cable, montajul facanduse foarte usor.
    Se livreaza toate accesoriile necesare (suruburi, piulite, sisteme de prindere a montantilor).
    Materialele folosite sunt aceleasi cu cele din care se confectioneaza paturile de cable.
 

    Trasee de cabluri in pardoseala.

    VERGOKAN produce toata gama necesara pentru montarea traseelor de cabluri in pardoseala, dupa cum urmeaza :

 • trasee de cabluri tip VG, cu inaltimi de 28, 38 sau 48mm si latimi de 170, 250, 350 sau 370mm, din tabla zincata de 1 sau 1,5mm. Traseele sunt gata compartimentate in doua sau trei despartituri. Se livreaza la lungimi de 3m.
 • coturi tip VSB 90, pentru prelungirea traseelor pe pereti, cu aceleasi caracteristici ale traseelor tip VG.
 • cutie de distributie tip PANDORA, cu inaltimea de 28, 38 sau 48mm din tabla zincata, pe care se poate pune cadrul de suport al dozelor de aparate de tip rotund sau patrat. Sunt executate din tabla zincata, cu rama de aluminiu.
 • rame de suport tip BDS si KDS - sunt rame patrate sau rotunde, cu capac fix sau detasabil, pentru montarea dozelor de aparate. Sunt executate din poiamida si se livreaza in culorile gri sau maro.
 • accesorii, compuse din suportii de aparate, placile de acoperire pentru spatiile libere, dozele de montaj al aparatelor si placile de acoperire a dozelor (pentru prize 220V, prize telefonice, transmisii date), inclusiv accesoriile de fixare a traseelor si cutiilor de distributie.

    Trasee de cabluri tip plinta.

    Se regasesc toate tipurile de jgheab necesar pentru realizarea unei instalatii electrice de distributie de interior, aparenta. Jgheaburile au inaltimea de 55 sau 70mm si latimea de 110, 130, 180 sau 205 mm. Sunt construite din tabla zincata si vopsita cu pulberi in camp electrostatic. La cerere se pot livra diverse culori, pe langa cea standard (RAL 9001). Se livreaza la lungimi de 2m.
    De asemenea, se livreaza capacele de jgheab, coturile, elementele de imbinare si fixare a cablurilor, partitii pentru separatea partii de forta de cea de transmisie date si dozele de aparat (se pot monta orice aparate facute sub standardele DIN).

            Firma VERGOKAN poate livra, de asemenea, si sisteme de paturi de cable din inox, cu aplicatii in medii  puternic corozive sau in industria alimentara.

            Pentru orice informatii suplimentare fata de gama de produse a firmei VERGOKAN va rugam sa ne contactati la office@alisan.ro sau la telefon/fax : 01-232.35.61, 01-232.91.23.