Compania GGK este unul din fabricantii de marca pe piata de sisteme pentru instalatii electrice de inalta calitate. Printr-o cooperare stransa cu constructorii si proiectantii si ca urmare a structurarii exacte si ajutorului tehnologiilor moderne au rezultat produse usor de folosit, cu o functionalitate remarcabila. De la inceput se iau in considerare factori precum functionalitate, cerere de piata, design-uri si standarde.
        Programele de raspunsuri pe termen lung, de la problemele de instalare la cele de constructie sunt o dominanta a programului de cercetare si dezvoltare. De asemenea, se cauta intotdeauna posibilitati efective de economisire a resurselor. Toate acestea se obtin in primul rand prin comunicarea directa cu proiectantii, arhitectii si instalatorii.
        GGK foloseste numai material brut special selectat si examinat in laborator pentru constructia conductelor de cabluri care trebuie sa indeplineasca cererile din sistemele de instalatii electrice. Toate conductele si accesoriile sunt fabricate numai de personal calificat, pe masini ecologice si cu scule si matrite construite in atelierele proprii.
        In continuare sunt prezentate familiile principale de produse ale companiei GGK.
     Familia de produse BR, BRA, BRS.

    Canalele de cabluri tip BR sunt construite din PVC dur, cu intarziere la propagarea flacarii. Larga flexibilitate a programului ofera, impreuna cu culorile standard gri, alb, maro si alb stralucitor, o posibilitate de instalare universala. Se ofera o deschidere a capacului de 80mm care impreuna cu sistemul de montaj de pe fundul jgheabului permite introducerea dozelor de aparate. Se pot folosi majoritatea aparatelor construite sub standarde europene.
    Aceleasi variante constructive apar avand la baza si materiale precum aluminiu eloxat sau vopsit sau tabla de otel zincata sau vopsita. Toate vopsirile se efectueaza cu pulberi in camp electrostatic.

    Familia de produse LFG.

    Sunt trasee de cabluri de folosinta universala, facute din PVC dur sau tabla de otel zincata sau vopsita. Gama larga de dimensiuni precum si diferitele accesorii de conectare si montaj actioneaza ca si un instrument inteligent pentru realizarea instalatiilor electrice murale sau de tavan.    Familia de produse FB.

    Conductele de cabluri tip FB, facute din PVC dur sau tabla de otel zincata sau vopsita, sunt ideale pentru combinarea intre traseele de cabluri de forta si montarea dozelor de aparat, datorita profilelor speciale care se gasesc pe fundul canalului. Varietatea mare a dimensiunilor, completata de accesorii precum coturi, capace de capat, elemente de divizare a canalului etc. confera programului FB o flexibilitate foarte larga la un pret foarte convenabil.    Programul de canale Mini.

    Sunt canale de dimensiuni mici, ideale pentru instalatii mici in birouri, hoteluri sau ateliere, oferind si o instalare profesionala pentru cabluri de telefonie, transmisie de date sau audio-video si sisteme de alarma.
    In aceasta familie intra si canalele special construite pentru montaj pe colt, la imbinarea peretilor sau pentru protectia cablurilor care trec pe pardoseala.

    Programul de canale SL si SL Therm.

    Avantajul acestor canale se vede clar cand trebuie adaugate instalatii noi in cladiri vechi, birouri sau hoteluri. In locul instalatiei ingropate sub tencuiala, aceste canale se monteaza aparent, impreuna cu suportii de aparate, care nu mai trebuie pusi unde este loc, ci acolo unde este nevoie. Se ofera, de asemenea, toata gama de accesorii cum ar fi coturi, piese de capat si suporti de aparate.
    Canalul SL Therm este special conceput pentru combinarea instalatiilor electrice cu cele de termie, avand doua compartimente, unul pentru mascarea conductele de incalzire, iar celalalt pentru instalatia electrica propriuzisa. Peretele jgheabului este special construit, de tip fagure.

    Gama de produse VK special.

    Programul VK special este un sistem de canale de inalta calitate destinat traseelor de cabluri si conductori pentru tablourile electrice, ca si material folosindu-se PVC flexibil sau plastic fara halogeni.

          Pentru orice informatii suplimentare fata de gama de produse a firmei GGK va rugam sa ne contactati la office@alisan.ro sau la telefon/fax : 01-232.35.61, 01-232.91.23.