Cand cablurile au nevoie de protectie, este nevoie de mai mult decat tubulatura in sine. De exemplu fitinguri care permit conexiuni usoare si care isi dovedesc calitatea chiar si in cele mai extreme conditii. FLEXA a privit totul din punctul de vedere al clientului, de aceea se ofera sisteme complete de inalta calitate ca si chestiune de principiu, sisteme care imbina tehnologia inovativa cu furnizarea rapida a comenzilor. Totul este dintr-o singura sursa si in conformitate cu cele mai noi standarde si certificari de calitate.
    FLEXA are un numar de peste 140 de angajati, din care 50% lucrand de peste 10 ani, ceea ce indica nu numai motivarea, dar, deasupra tuturor, competenta. Cat despre echipamente, FLEXA este dotata incepand de la masini de injectie total automatizate pana la masinile de bobinat si impletit fire metalice, avand tot necesarul pentru productia de tubulatura de plastic si metalica si, de asemenea, fitingurile pentru aceasta.
    Una din ideile pentru care FLEXA are patent international este sistemul FLEXAquick utilizat pentru tubulatura riflata de plastic, care asigura montarea (eventual demontarea) foarte rapida, fara a se deteriora nici tubul si nici fitingul. Fitingurile se pot gasi in sistemele de masura PG, metric, NPT si altele.
    Din punct de vedere al materialelor din care sunt executate, rezistenta la temperatura este de la -50 grade Celsius pana la maxim 120 grade Celsius pentru tubulatura de plastic si pana la maxim 600 grade Celsius pentru tubulatura metalica, iar gradul de protectie este de la IP66 pana la IP68.
    Dimensiunile tubulaturii sunt intre Pg7 si Pg48 sau intre 3/8" si 2".
    In continuare, speram ca imaginile alaturate vorbesc de la sine.
          Pentru orice informatii suplimentare fata de gama de produse a firmei FLEXA va rugam sa ne contactati la office@alisan.ro sau la telefon/fax : 01-232.35.61, 01-232.91.23.