PREZENTARE GENERALA


        Societatea comerciala ALISAN COMIMPEX S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si are ca obiecte principale de activitate proiectarea si executia de tablouri electrice pentru cele mai diverse aplicatii industriale si in domeniul constructiilor si comercializarea de sisteme, subansamble si accesorii necesare in executia instalatiilor electrice. Beneficiarii nostri sunt raspanditi pe o buna parte din teritoriul tarii (Bucuresti, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Constanta, Onesti, Calarasi, Floresti, Miercurea Ciuc, Turnu Severin, Braila, Darmanesti, Focsani, Slatina, Govora, Bacau, Oradea, Mangalia), cat si in afara hotarelor (export in Italia, Turcia, Republica Moldova). Pe parcursul anilor firma noastra a executat peste 32 tablouri generale si peste 1000 tablouri si echipamente electrice (in executie normala, navalizata sau THA3), o parte dintre ele fiind livrate pentru obiective de importanta nationala, cum ar fi :

        Accentuam preocuparea noastra constanta (1993-1999) privind executia tablourilor electrice pentru obiective bancare, dupa cum urmeaza :         Toate echipamentele prezentate sunt in functiune.
        Pentru a conferi o fiabilitate sporita produselor noastre s-a folosit aparatura de joasa tensiune si carcase (metalice sau din material plastic) de la cele mai bune companii de profil din Europa si SUA : Schrack - Austria (80% din piata austriaca de profil). Benedikt & Jaeger - Austria si Kraus & Naimer - Austria (cea mai puternica firma europeana de comutatoare cu came), Klockner-Moeller - Germania (30% din piata germana de profil), Siemens - Germania. Groupe Schneider (Merlin Gerin, Telemecanique) - Franta, Legrand - Franta, G. Spelsberg - Germania (40% din piata germana de cutii din materiale plastice), Gewiss - Italia, General Electric Power Controls - Belgia (filiala europeana a concernului american General Electric), Frako - Germania (25% din piata germana pentru sisteme de compensare a energiei reactive). Ca urmare a unei aparaturi atestate de standarde vest-europene si agrementate in tara, garantia pentru produsele noastre este de doi ani. O buna parte din echipamentele uzinate au fost verificate si atestate calitativ de REGISTRUL NAVAL ROMAN.
     Pentru proiectarea si executia tablourilor si echipamentelor, firma noastra detine un spatiu de 100mp (birouri) si 400mp(atelier de productie) precum si toata dotarea specifica necesara : sisteme de calcul; masini unelte : strung, freza, didpozitive de debitare profile (manual si electric), pantograf, dispozitive de indoire profile, polizor, dispozitiv de lustruire suprafete, masina de sertizat automata, matrite de sertizat papuci de cablu; stand de testare aparatura; megohmmetru; scule electrice specifice. Dotarea mentionata s-a realizat in proportie de 95% din import.
        Tehnologia de executie a tablourilor si echipamentelor respecta recomandarile standardelor romanesti si straine in vigoare. Din imbunatatirile tehnologice care se disting in executia echipamentelor, mentionam :         In cadrul firmei lucreaza 22 de persoane (ingineri de specialitare, economisti, personal cu studii medii).

     In decursul celor 7 ani de activitate si pana in prezent societatea noastra nu a fost nici un moment grevata de nici un fel de datorii catre stat si nici nu a luat credite de la banca.

     Fata de cele prezentate si tinand cont de lista de referinte anexata, consideram ca putem confectiona orice tablouri, panouri si cutii de alimentare, masura, comanda si distributie de joasa tensiune, dupa proiecte proprii sau ale companiilor de proiectare agreate de beneficiar, cu aparatura din import sau romaneasca, la termene convenabile, de calitate garantata si la preturi competitive.
  

 LISTA DE REFERINTE
        In continuare este prezentata lista firmelor externe pentru care ALISAN este reprezentant sau distribuitor autorizat :

 G. SPELSBERG & Co. KG - Germania - materiale pentru instalatii electrice (doze pentru rigips, beton si de uz general, cutii de jonctiune, carcase de tablouri electrice) - produsele sunt agrementate MLPAT.

 WERMA SIGNALTECHNIK - Germania - sisteme de semnalizare optica si acustica.

 GRAESSLIN FEINWERKTECHNIK - Germania - temporizatoare programabile, termostate - produse in curs de agrementare MLPAT.

 VERGOKAN - Belgia - sisteme de paturi si trasee de cabluri.

 OMERIN - Franta - conductoare si cabluri pentru medii cu hazard ridicat (temperaturi ridicate si medii corozive).

 SCHRACK ENERGIETECHNIK - Austria - aparatura de joasa tensiune - produse agrementate MLPAT.

 GGK Kunststoffweke - Germania - jgheaburi (plinta) pentru trasee de cabluri din plastic, aluminiu, tabla.

 ABL SURSUM - Germania - fise si prize.

 GEBERIT - Elvetia - instalatii sanitare.

 DURAVIT - Germania - obiecte sanitare si mobilier de baie.

 HANSA Metallwerke - Germania - armaturi pentru instalatii sanitare.

 JANITZA Electronic - Germania - echipamente pentru compensarea factorului de putere si de control al energiei si aparate de masura universale.

 FLEXA - Germania - tubulatura pentru instalatii electrice.

        Pentru mai multe informatii contactati-ne la  office@alisan.ro   sau la telefon +40-1-232.35.61 sau fax +40-1-232.91.23.